vulvodynia.pl
strona główna / zaloguj się lub zarejestruj

martyna4296

Odpowiedzi forum utworzone

Przeglądasz 1 wpis (z 1 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • w odpowiedzi na: Czy ciąża to dobre rozwiązanie ? #5114
    martyna4296
    Participant

Cześć
    Przeczytałam wpisy chyba z całego forum i zdecydowałam się podzielić swoim bólem, może któraś z Was podzieli się dobrą radą. Mam 27 lat i jeszcze nie współżyłam przez ból. Brak współżycia jest też problemem u ginekologa bo nie bardzo jest mnie jak zbadać przez wziernik. Nie miałam też robionej cytologii przez ciągły stan zapalny sromu. W posiewie ciągle zostaje bakteria gram ujemną E. Coli. Właśnie skończyłam któreś z kolei leki na to i jest gorzej. Piecze mnie teraz niemiłosiernie na górze tak jakby łechtaczka? Pierwszy raz mam coś takiego, nigdy mnie tu nie bolało, zawsze bolal przedsionek pochwy i był mocno czerwony i opuchnięty. A teraz to. Przy oddawaniu moczu nie boli. CIezko mi siedzieć czy iść, piecze bardzo. Czy to może być po lekach? Brałam dopochwowo Fluomizin który pod koniec już wgl się nie rozpuszczał, pewnie mam tam sucho przez te wszystkie leki. Doustnie bralam Cipronex. Zastanawiam się teraz czy iść do lekarza zapewne po nowe leki czy brać tylko probiotyki i może Hydrovag? Nigdy wcześniej go nie używałam. Nie wiem co robić. A i mam jakby kłykciny nie wiadomo skąd. Może to być powodem stanu zapalnego? Pomocy

Przeglądasz 1 wpis (z 1 w sumie)

Ostatnia modyfikacja: 9 lutego 2015